vineri, 13 noiembrie 2009

Masti meschine

Oare cat timp ar trebui sa ne ia pentru a descoperi cele doua fetze ale oamenilor din jurul nostru? Si oare am putea sa ajungem in stadiul in care sa fim pe plac ambelor fetze ale aceluiasi trup? Doua masti perfect antagoniste... Cum oare se poate schimba o persoana atat de mult incat astazi sa o simti calda si dornica de afectiune, iar maine sa treaca rece pe langa tine, cu o privire pierduta pe chip? Ciudat feelingul asta. Sa te simti doua persoane diferite in functe de zi, de felul in care comportamentul celorlalti te face sa te cataloghezi...
Sunt eu oare alt om in fiecare zi , sau cei din jur au innebunit? Cum frate astazi sa imbratisezi o persoana si maine sa treci nepasator pe langa ea, ca si cand ai privi prin ea, vazand doar un contur infim?
Ne transformam in persoane inexistente, simple fantome ale unui trecut impotmolit de fitze si impreSii. Suntem cunoscuti si credem ca la asta se reduce totul. Dar gresim. Ne vom da seama cand vom observa persoana respectiva, si cand o vom aprecia la adevarata valoare.
Masti stupide ce ne contopesc fiinta.

2 comentarii:

  1. intrebarile astea parca ti le-a dictat sufletul meu...ma chinuiesc aceleasi probleme cu aceleasi soltuii ineficiente.deea

    RăspundețiȘtergere
  2. revin si rectific. am trecut de chinuri si am invatat ca sunt multe persoane cu multe fetze. si cum spuneam acolo la mine: "sunt ingeri pe care ii vezi numarandu-si fetzele"

    RăspundețiȘtergere