duminică, 15 noiembrie 2009

Punct.


Am obosit sa fiu buna. Toata lumea sa se bazeze pe mine, sa imi ceara favoruri, si eu sa ii ajut, ca doar sunt buna. Iar pe urma sa ma trezesc ca tot eu sunt aia de vina. Gata frate. Nu mai sunt eu cea veche. Gata. S-a incheiat cu clipele cand faceam tot ce imi statea in puteri sa va fie bine. Cand voi in timpul ala stateati si frecati menta zicandu-va " Lasa, ca e Anis" Uite ca s-a dus Anis. Nu v-a mai exista. Cum nu a existat nici pana acum prea mult, dar ma rog.
Asa se intampla mereu. M-am consolat cu ideea, si tocmai de aceea m-am hotarat sa fac o schimbare. But why do I still care??? Pentru ca urasc faptul ca nu ma pot schimba atat de brusc pe cat mi-as dori, si trebuie sa ma distrug cu fiecare minut care trece si eu nu am puterea sa fac nimic. Insa de toate astea va avea grija Cineva acolo sus. Si daca te gandesti ca iti este adresat, aminteste-ti ca nu-mi esti atat de important.

3 comentarii:

  1. pff...stii ce...cateodata si eu mi-as dori pur si simplu sa..nu-mi pese..sa nu mai simt nimic...nu pot..daca gasesti o cale..anunta-ma:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Atatea sentimente in atat de putine randuri...Ani...
    tine minte: Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se termina extraordinar! "Si daca te gandesti ca iti este adresat, aminteste-ti ca nu-mi esti atat de important."

    RăspundețiȘtergere