marți, 10 iulie 2012

Doar eu, tu...a, si marea!
Nu am mai scris de ceva vreme. Poate din cauză că cea mai mare inspirație o am atunci când lumea nu este chiar roz în jurul meu, când soarele nu strălucește așa de tare.
Dar acum voi scrie, voi scrie cât de fericită sunt fiindcă a venit in sfârșit vremea mea. Totul e despre mine. E lângă mine și sunt fericită. Viața mi s-a schimbat. Eu m-am schimbat. Alte concepții despre viață, alte gânduri îmi inundă mintea, alte persoane îmi sunt alături și se bucură cu mine, alte locuri, alte metode de a petrece timpul. Totul este altfel. Este bine și nu a mai fost demult așa. Soarele are o intensitate mai puternică de data asta, lumea îmi zâmbește mai mult, păsărelele cântă mai fericite, vântul adie mai blând, drumurile sunt mai scurte, caldură este mai ușor de suportat, însa timpul trece mai greu ca niciodată. Dar o să îl învingem noi și pe acest timp hain. Fiindcă împreună putem face totul să meargă bine.
 Te am pe tine și simt că pot trece peste orice.

2 comentarii:

 1. suna destul de bine! :D:D:D

  distractie! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua
  Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
  Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
  O zi buna va doresc

  RăspundețiȘtergere