sâmbătă, 18 septembrie 2010

E pentru că vă am pe voi.Ştii ce? Nu îmi mai pasă de nimeni şi de nimic. Îi am pe ei şi îmi este de ajuns. Ei sunt cele mai minunate fiinţe ever şi nimeni niciodată nu va schimba asta. E cel mai drăguţ lucru să simţi că ai pe cineva care îţi este alături când ai nevoie şi te face să râzi când eşti supărat, şi într'adevăr îi pasă de tine, fără să pretindă ceva în schimb. Le mulţumesc că îmi ascultă în fiecare zi supărările şi bucuriile, şi că-mi sunt aproape . C,C,R si V ♥♥.

12 comentarii:

 1. asta doar pentru ca in momentul de fata sunt fericita, si fiindca persoanele astea sunt alaturi de mine acum. stiu ca asta nu va fi pe vecie si ca multe se vor schimba, ei se vor schimba si eu ma voi schimba, dar acum ei sunt principalii, chiar daca au existat, mai exista si vor mai exista o groaza de persoane carora ar trebui sa le multumesc. si blogu asta e facut nu sa atrag atentia,ci sa arat ce simt cu adevarat.

  RăspundețiȘtergere
 2. aa deci e mai bine acum, asa esti multumita, like you said: "ii am pe ei si imi este de ajuns". Uau, oricate persoane ar fi in viata mea, pe cineva important nici una nu il va putea inlocui, nici macar toti adunati. remember this.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu pot sa ii inteleg pe acei "prieteni" care cred ca daca sa terminat relatia cu ei inseamna ca nu mai ai niciun prieten. poate ca acea persoana avea un interes mai mare sa fie prieten cu tine decat tu cu el, si ii este ciuda ca ai realizat ca altceva e mai bine pentru tine. eu zic sa nu va mai prefaceti, dragi "prieteni" si sa va aratati adevarata fata de la inceput ca sa aveti doar voi regrete ca ne-ati pierdut si sa nu ne para si noua rau ca nu ne-am dat seama de voi de la inceput.
  ai facut ce trebuia A. ai grija in continuare.
  nu sta nimeni intro prietenie.

  RăspundețiȘtergere
 4. ...well..ce ma distreaza lumea...ai inteles exact pe dos din ce vroiam eu sa zic! si evita ghilimele si fraza de inceput...se trezeste fiecare sa vorbeasca si sa se bage cand nu stie cum e treaba de fapt...daca te refereai prin "prieteni" la mine, gandesc total diferit de cum crezi tu. "nu sta nimeni intr-o prietenie"...sta sa stii, toata lumea sta in cate una. eu imi cunosc greselile si n-am nevoie de filosofi care sa ma invete in mod indirect.

  RăspundețiȘtergere
 5. analiza pe text:)
  well..ce ma distreaza lumea.
  >e bine ca zambesti :))

  ai inteles exact pe dos din ce vroiam eu sa zic!
  >nu am dat prea mare atentie comentariului tau. mi s-a parut doar ca te crezi putin prea importanta.
  si mai ceva:"ii am pe ei si imi este de ajuns"
  mai bine sa ai putini prieteni si buni decat multi si de fatada.

  si evita ghilimele si fraza de inceput
  >exact ala e esentialul.

  se trezeste fiecare sa vorbeasca si sa se bage cand nu stie cum e treaba de fapt
  >asta ziceam si eu. toti se dau buni prieteni si se baga in viata omului.

  daca te refereai prin "prieteni" la mine, gandesc total diferit de cum crezi tu.
  >nu ma refeream la tine, treaba ta daca te simti. nu stiu cum gandesti pentru ca nu te cunosc.

  "nu sta nimeni intr-o prietenie"
  >e naspa daca depinzi de altii. denota slabiciune.

  sta sa stii, toata lumea sta in cate una.
  >prieteniile sunt trecatoare. rar gasesti cate una de durata. trebuie sa iti traiesti viata ta nu a altora, sa fi liber. prietenii te cam tin pe loc.

  eu imi cunosc greselile si n-am nevoie de filosofi care sa ma invete in mod indirect.
  >eu nu iti cunosc greselile, nu stiu ce ai facut si nu ma adresam tie. nu ti-am zis ce sa faci.

  RăspundețiȘtergere
 6. si nu fii ipocrit, teza de la care ai plecat e un raspuns perfect al comentariului meu. si nu e ca daca ma simt treaba mea, arat chiar atat de inapta incat sa nu realizez ca la mine faceai referire? "nu am dat prea mare atentie comentariului tau. mi s-a parut doar ca te crezi putin prea importanta.", te mai si contrazici singur.

  am doar o rugaminte, inceteaza cu asta.

  RăspundețiȘtergere
 7. nu sunt ipocrit. multumesc de apreciere.
  primu post e general. nu despre o persoana anume.
  si daca e sa iti raspund la intrebare, ar cam fi un da. :)
  pai nu a trebiut sa citesc prea mult ca sa imi dau seama. nu ma contrazic.
  cu ce sa incetez? :))

  RăspundețiȘtergere
 8. nu te-am facut ipocrit, am spus doar sa nu devii unul. in legatura cu ce ai mai scris,n-am cuvinte. nu meriti sa iti mai raspund.

  RăspundețiȘtergere
 9. poate ca da. nu imi mai doresc nimic. ii am pe ei si imi este de ajuns!

  RăspundețiȘtergere
 10. intr-adevar trist, pentru cei ce nu stiu sa aprecieze o prietenie, si prefera sa se ascunda in spatele unor masti, decat sa accepte situatiile. asta e! :)

  RăspundețiȘtergere