luni, 28 martie 2011

Mi-e door!


Mi-e dor de banca de la gradi cu Andreea si Miruna certandu-se pe loc. Mi-e dor de Tomiţă. Mi-e dor de dansurile improvizate pe melodiile de la Andre. Mi-e dor de camera din pod a Andreei si a Anei. Mi-e dor de zilele cand ne jucam cu tirurile de jucarie in nisip, si bunicul tau te certa din orice, si tu imi povesteai despre toate masinile care te impresionau. Mi-e dor de clasa a 4a cand Emma a luat Insuficient ca nu a stiut unde e Moldova. Mi-e dor de dansul "Babe", ah si "Oficial imi merge bine". Mi-e dor de cor, si de Viva la Muzica din Piata Sfatului si Centrul Civic. Mi-e dor de Hora cu brazi =)) . Mi-e dor de verisoara Andreei Balan ;)). Mi-e dor de lectiile de mate si engleza pe care le faceam cu Mihaela. Mi-e dor de sesiunea foto tot cu ea. Mi-e dor de verile petrecute la Bran. Mi-e dor de Monopoly cu Vali:)). Mi-e dor de microbuzul lui Ionutz. Mi-e dor de Alin care manca non-stop :)). Mi-e dor de beci. Mi-e dor de scenete, de Moni Columbeanu, de Andreea Marin:)):)). Mi-e dor de Popovici cu barfele lui despre profesori si secretare. Mi-e dor de Sebesan cu glumele lui seci, dar si de melodiile lui geniale. Mi-e dor de parcul de langa scoala. Mi-e dor de super balul majoratului =)) noaptea cu talpile goale pe asfalt, cu oameni dubiosi in spatele nostru:)). Mi-e dor de zilele cand eram toate trei. Mi-e dor de visine. Mi-e dor de pizza. Mi-e dor de clatite. Mi-e dor de Pasti2010, si de lumea noastra vazuta sub forma de pietricele. Mi-e dor de JSU. Mi-e dor de ametita de Oana care si-a petrecut o seara la Urgente si ne-a adus in stare de soc pe toti. Mi-e dor de Andreea, matza mea si de rasul ei. Mi-e dor de pateul Alexandrei=)). Mi-e dor de caterinca pe care o faceam in fiecare secunda cu ele. Mi-e dor de camera 39. Mi-e dor de "bai ce sa fac, ca asta vrea sa ma violeze=)))))". Mi-e dor de Booha. Mi-e dor de Paty care nu stie sa inoate. Mi-e dor de Sibiu. Mi-e dor de petrecerea de Halloween pe care am dat-o la cabana. Mi-e dor de Redaaal:X. Mi-e dor de Răzvan, la infinit.
Mi-e dor de toti cei pe care nu i-am mai vazut de foarte mult timp. Si care imi lipsesc fiecare secunda din fiecare zi.


11 comentarii:

  1. si mie imi este foarte dor... imi e dor sa radem, sa stam la "barfa", sa ascultam muzica, sa mergem la bal si sa ne plangem de "toace", sa ne descaltam in statia de 23, sa raspundem k "pupaza e ma-ta:D":))...sa facem clatite...mi'e dor de toate, si stiu kii mai este cuiva la fel de dor...sau poate mai mult:D:*!!
    Clau!:* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. "nu stiti unde este clinica de vest?" =)) suferea saracul, avea nevoie de analize:))
    amintiri frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "-fetelor noi oprim trenul.
    -da, ok si?
    -si se opreste motorul.
    -pai da, si?
    -si nu o sa mai fie lumina in tren, adica o sa stati pe intuneric pana pleaca.
    -cee???
    -hai afara sa facem poze. andreea, noi ne dam jos si tu ne faci poze de pe geam, ok? "=)))

    Nu stiu sigur daca pot sa scriu sau nu aici. Dar nu ma pot abtine sa nu remarc amintiri care mi s-au intiparit si mie ca si voua doua, nu numai in memorie,dar si in suflet. Mai ales ca recent mi-am facut abonament la cititul blogului. Dor..? Deja a devenit inavuabil. Mi-e dor de tot. Absolut tot. De la cea mai mica visina culeasa din pom:)) pana la stat in tren pe intuneric, pauze de pranz la comun, telefoane la 4 noaptea. Mi-e dor sa ii scriu cuiva cand ma duc la xerox si ploua ca "M-a traznit". Sa mi se tina loc in tren si sa ma asculte la toate materiile posibile. Sa ne mazgalin cu finetti si sa facem poze. Mi-e dor de voi. Si e cel mai mare dor pe care-l simt.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=KBDm_F5baTs

    E o caterinca si luati-o ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  5. @oricine'ai fi, n-ai ce face:)):P.
    @si cum am mai zis : "A memory lasts forever and never does it die. True friends stay together and never say goodbye."

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei sunt energia mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. de acord cu melekdee! si cu pisica!
    prietenii adevarati trec mereu peste orice!!!
    >:D<
    :*
    Pupezele mele:X:*:D :)))=))

    RăspundețiȘtergere
  8. thaat's whyyyy, i neeed timeeeeeeeee, i said iiiiiii neeed youuuuu, i need you to understand. youuu youuu youuuuuuuuuuuuu. obsesiooooon. :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. baaa, fara bataieeee!!!
    tot pe mn ma bateti?
    pupezeleeeeeeeeeeee!!
    =))

    RăspundețiȘtergere