miercuri, 30 iunie 2010

He's her sun !
Vară. Dimineaţă târzie. Aşternutul îi pare îmbietor, ca şi când nu ar vrea să o mai lase să scape din mrejele sale albe impecabile. Se simte dependentă de fiecare colţ al cearcefului ei şifonat. Visele din timpul nopţii încă îi mai umblă halucinant prin mintea ameţită. Soarele o atinge molcom cu fiecare rază pe care şi-o trimite prin fereastra deja deschisă. Deşi târziu, şi senin afară, nu se poate lăsa înduplecată să iasă din casă. Rămâne întinsă în patul imens din mijlocul camerei, îşi pune căştile în urechi şi porneşte IPod-ul. Începe melodia pe care o ascultase înainte de a adormi.(cineva îi oprise IPod-ul, după ce adormise). Se întinde relaxată in pat, cu placiditatea-şi ieşită din comun, aşteptând ca imaginile pavate cu farmec şi multă culoare din visul de mai devreme să i se perinde prin faţa ochilor întredeschişi - şi preferă să îşi ascundă gândurile sordide într-un colţ al subconştientului său.
O umbră se apropie de uşa larg deschisă. În vârful picioarelor intră, aşează tava cu micul dejun pe noptieră, şi o sărută uşor pe obrazul atins de o rază fierbinte. Pe buzele ei apare un zâmbet firav, motivat de o plăcere.
O dimineaţă tipică, ce se transformă încetul cu încetul în ceva special, scopul ei fiind să îi trimită pe amândoi în lumea lor basmică, ruptă de realitatea asta cinică.
Târziu, după o zi de leneveală, cina este pregătită până în cel mai mic detaliu, la masa din separeul restaurantului lor preferat, în care se văzuseră pentru prima dată, şi unde au continuat să se vadă şi mai târziu. Toată această atmosferă romantică prevesteşte o noapte albă plină de poveşti la fel de romantice, născocite din lumea fantastică a doi copii deveniţi cu timpul maturi, însă care nu încetează să aibă suflete colorate de adolescenţi.

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere